Proteïn Fluff maken

Een absoluut mega-machtig toetje waar je een aantal uur van vol zit is de Proteïn Fluff. Op het internet vindt je talloze recepten met een hoop versiersels maar de basis blijft hetzelfde en dat zijn de volgende 3 ingrediënten: bevroren fruit, melk en caseïne.

Je kunt de avond van te voren de aardbeien invriezen of je koopt aardbeien uit de diepvries. Let op, je hebt wel een sterke blender nodig die het ijs kan crushen.

Wat heb je nodig?

  • 100 gr bevroren aardbeien
  • 100 ml amandelmelk ongezoet
  • 1 scoop (28 gr) caseïnepoeder smaak vanille

Hoe maak je het?

  • Crush de aardbeien in de blender totdat het allemaal kleine stukjes zijn.
  • Doe de gecrushte aardbeien in de mengkom.
  • Voeg de amandelmelk toe en de caseïne toe.
  • Klop al deze ingrediënten voor zo’n minuut of 3 a 4.

Macronutriënten:

Kcal 137
Khd 9,2
Waarvan suikers 3,2
Eiw 18,6
Vet 2,1
Verzadigd vet 0,2
Vezels 3,3

Eet smakelijk!protein-fluff

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s