Overnight Oats ala Appeltaart

’s Ochtends geen tijd om ontbijt te maken is geen excuus meer met deze overnight oats! De naam verklapt het al. Het is havermout die een nachtje in de koelkast staat. Je kunt dit ’s avonds maken en de volgende dag hoef je het alleen maar uit de koelkast te pakken en je hebt je ontbijt!

Wat heb je nodig?

  •  1 appel
  • 2 scheppen F1 Appel Kaneel (deze bestel je hier)
  • 100 ml amandelmelk
  • 20 gr havermout
  • 15 gr cashewnoten
  • 15 gr rozijnen

Hoe maak je het?

  • Doe de havermout in een glazen potje die je later kunt afsluiten.
  • Snij de appel in 4 stukken, verwijder het klokhuis en rasp deze met schil.
  • Voeg dit bij de havermout en giet vervolgens de melk erbij.
  • Voeg 2 scheppen F1 Appel Kaneel toe.
  • Doe nu de cashewnoten en de rozijnen erbij en zorg dat het geheel onder de melk staat.
  • Is dit niet het geval? Dan kun je eventueel wat amandelmelk toevoegen.
  • Dek het glazen potje af en zet deze een nachtje in de koelkast.
  • Morgenochtend is jou ontbijt klaar!

Overnight Oats appeltaart www.sporty-food.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s