Pasta pangasiusfilet

Eet jij iedere week vis?
Het voedingscentrum adviseert om minimaal 1x in de week vis te eten. Maar wij nederlanders eten dit gemiddeld 1x in de 2 weken. Tijd voor een lekker gerechtje met vis.

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 350 gr pangasiusfilet
  • 100 gr volkoren pasta
  • 400 gr tomatenblokjes
  • 1 ui
  • 60 ml finesse voor koken light
  • snuf zout
  • snuf peper

Hoe maak je het?

  • Verwarm je oven voor op 180 graden.
  • Leg de pangasiusfilets in een ingevette ovenschaal en bestrooi de pangasiusfilets met peper en zout.
    pangasiusfilet-in-schaal-www-sporty-food-nl
  • Snipper de ui en doe dit in een pannetje op laag vuur met kokosolie, olijfolie of boter.
  • Voeg hier even later de tomatenblokjes aan toe en breng dit goed aan de kook.
  • Op het laatste moment voeg je de kookroom toe en verwarm je het geheel nog even.
    saus-pasta-pangasius-www-sporty-food-nl
  • Giet de saus over de pangasiusfilet en zet deze voor 20 minuten in de oven.
  • Kook ondertussen de pasta gaar zoals op de verpakking staat.
  • Serveer de pasta op een bord en schep hier overheen de vis.

 

pasta-pangasius-www-sporty-food-nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s